NATURLIG FLAIR

Træ i boligen

Naturmaterialer er gode til at bryde op med det stilrene og industrielle udtryk, for at skabe et mere naturalistisk look i boligen.

Træ er et klassisk materiale, der ikke lige foreløbig går af mode – det vil nok tværtimod altid være en fast materialeinventar i de fleste danskers hjem. Her kommer et par tips til at skabe et mere nuanceret udtryk i boligen med træ som behjælpeligt materiale:

-Brug trærammer til dine billeder/illustrationer/plakater. Dette kan være et godt alternativ til de mere klassiske sort/hvid rammer (Eller kombiner dem, så du har rammer både i træ og sort).

IMG_5639

-I stedet for de traditionelle sort/hvid skriveborde, kan man gøre en investering i boligen, og få snedkereret eller selv udstykke et skrivebord i lige hvilken træsort man ønsker.

-Skift din traditionelle lampe ud, med en som har mere organiske former eller som er i naturmateriale.

-Byg dit eget hængende tøjstativ, hvor du bruger naturen som udgangspunkt – faktisk vil jeg vove at påstå, at det ville være mere personligt og unikt, hvis man fandt sit eget materiale i skoven.

DSC00046

-Taburetter, småborde og stole i træ kan også spæde indretningen, hvis de har et andet komponent i et andet materiale eller farve til at bryde det op med. Find dem i genbrugsbutikker eller loppemarkeder så de har et mere slidt look. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATURLIG FLAIR